SINDEX COMPANY SRL - partener oficial BOSTIK in ROMANIA

 
 
 
SINDEX COMPANY SRL
partener oficial BOSTIK
J17/606/1995
RO7254120
Galati, ROMANIA
mob:    0723.920.724
tel/fax: 0336.106.580
fax:      0336.814.388
e-mail: sindex@sindex.ro
www.sindex.ro
 

 
 
Home      Adezivi si etansanti Transport      Rulote
Print this pageAdd to Favorite

Adezivi BOSTIK SIMSON pentru rulote 
 

Bostik Simson sprijina producatorii de rulote si ofera o gama larga de adezivi structurali si etansanti de inalta calitate.
 
Datorita indelungatei experiente practice, gama de produse este rezistenta la vibraţii, la dferentele de temperatura, la efectele nocive ale soarelui (radiatii UV), la rigiditatea torsionala, la fluctuatiile de presiune si rezista la intindere si la actiunea lacurilor, vopselelor si agentilor de curatare.
Adezivi Bostik Simson
pentru lipiri structurale
 
Sectorul transporturilor foloseste adezivi structurali de inalta rezistenta intr-o gama larga de aplicatii deoarece lipirea este o metodă potrivita pentru materialele cele mai comune din acest domeniu. Bostik Simson ofera o gama completa de adezivi pentru toate materialele utilizate frecvent. Gama include produse cu diferiti timpi de lucru, de aplicare si de imobilizare, cu diferite vascozitati (de la pompabile la foarte vascoase) si vopsibile.

Adezivii structurali Bostik Simson pot fi folositi pentru diverse aplicatii pentru lipirea de: aluminiu, otel, otel inoxidabil, fibra de sticla, lemn, plastic, sticla, etc.

Adezivi Bostik Simson
pentru etansari exterioare si interioare

Transporturile folosesc etansanti pentru mai multe scopuri decat doar acela de a etansa durabil. Etansantii Bostik Simson de asemenea, previn patrunderea umiditatii, absorb miscarile intre diferite componente de constructie si acopera cordoanele de sudura pentru a spori valoarea estetica a produsului final.

In practica, elasticitatea si compatibilitatea cu diferite tipuri de lac sunt criteriile-cheie pentru etansanti. Compatibilitatea cu vopseaua este importanta dacă imbinarea etansata este vopsita in aceeasi culoare cu a constructiei in ansamblu.

Adezivi Bostik Simson bicomponenti
pentru panouri sandwich - MAROCOL
 
Panourile sandwich sunt un produs popular in sectorul transporturilor. Aceste panouri sunt compuse din materiale diferite, cum ar fi spuma poliuretanică, spumă PS, lemn, poliester, otel si/ sau straturi de aluminiu. Ce materiale sunt folosite si in ce combinatie, depinde de destinatia produsului final şi valoarea izolarea necesara. Bostik Simson oferă o soluţie unica, integrata pentru lipirea panourilor sandwich.

Vasta experienta a Bostik Simson in sectorul transporturilor se reflecta in gama sa de produse Marocol. Cei mai multi dintre acesti adezivi poliuretanici sunt adezivi bicomponenti, astfel incat polimerizarea este garantata chiar si pentru suprafete mari, non-poroase.

Adezivii Bostik Simson Marocol garanteaza ca panourile sandwich sunt rezistente la temperaturi scazute, facandu-i ideali pentru aplicatii in sectorul transporturilor alimentare.

Adezivii poate fi aplicati manual sau mecanic. Dupa ce toate componentele au fost lipite, intregul panou este apasat intr-o singura actiune. Timpul de lucru si durata de presare ale adezivilor sunt variate. 
Adezivi Bostik Simson
pentru parbrize si geamuri laterale
 
Lipirea parbrizelor si geamurilor laterale ale autobuzelor este una dintre cele mai complexe aplicatii pentru un adeziv. Adezivul trebuie sa reziste la sarcini mari foarte repede dupa ce s-a realizat lipirea. Acest aspect face ca lipirea parbrizelor sa reprezinte o provocare care poate fi depasita numai de catre cei mai buni producatori de adezivi din lume.

Bostik Simson este mandru ca a dezvoltat primul adeziv pentru lipirea parbrizelor in baza SMP care indeplineste toate standardele relevante. Tehnologia SMP ofera o serie de avantaje demonstrabile pentru lipirea parbrizelor in zona de pre-tratament, aplicare si viteza de lucru.

Adezivi Bostik Simson bicomponenti
pentru lipiri structurale - DUAL SMP
 
Bostik Simson Dual SMP este noua tehnologie, inovatoare pentru adezivi SMP bicomponenti. Tehnologia este unica si face aplicarea mai rapida si mai fiabila pentru utilizatori, atat la scara mica si la scara mare.

Beneficiile Dual SMP sunt inconfundabile - datorita numerosilor ani de experientă in procese de lipire industriale. Principalele beneficii sunt productia mai rapida, datorita reducerii timpului de asteptare si de imobilizare si calitatea garantată a lipirii. Indiferent de factorii externi, cum ar fi temperatura si umiditatea.

In practica, tehnologia inovatoarea Bostik Simson Dual SMP polimerizeaza mai rapid, astfel ca asigura o mai mare eficientă in procesul de productie. Deoarece polimerizeaza omogen, rezistenta la tracţiune finala este mai ridicatal. Bostik Simson garanteaza toate acestea - chiar si cu suprapuneri mari si / sau materiale ne-poroase.

Tehnologia Bostik Simson Dual SMP realizeaza o lipire de incredere, durabila in toate condiţiile, fara interventii costisitoare sau investitii, care indeplineste cele mai stricte cerinte de rezistenta.  
 Adezivii BOSTIK SIMSON au urmatoarele proprietati

     * Sunt disponibili in variante monocomponente si bicomponente
     * Se regasesc intr-o gama larga de produse cu vascozitaţi diferite
     * Usor de finisat
     * Au timpi mai scurti de imobilizare dupa aplicare (acolo unde este necesar)
     * Pot fi aplicati cu pistoale aplicatoare monocomponente, bicomponente sau spreiabile
     * Pre-tratament minimal 
     * Sunt rezistenti la temperaturi inalte
     * Sunt rezistenti la radiatiile UV
     * Manifesta rezistenta ridicata la imbatranire
     * Sunt disponibili în ambalaje si culori diferite